Condicions

El xai es pot tallar per fer a la brasa o guisat, deixant les espatlles i cuixes senceres o marcades. Per a altres tipus de tall, desossat o farcit, preguem consulta prèvia.
Els embotits poden ser sencers o a talls, i es poden demanar envasats al buit.
Els nostres embotits són elaborats artesanalment i per tant els pesos que apareixen a la web són orientatius.
Els preus inclouen l’IVA.
Per tal d’oferir els productes seguint un criteri de proximitat, l’àrea de distribució dels nostres xais i elaborats està formada per les comarques de l’Alt i Baix Penedès. Tot i així, per a lliuraments a d’altres destinacions també properes però de comarques diferents (Garraf, Anoia i Baix Llobregat), ens ho podeu consultar a través de la web o el telèfon.
Les comandes per entregar a domicili amb un import de 50 euros o més es duran sense cap recàrrec pel transport. En cas que l’import sigui més baix de 50 euros, hi haurà un increment de 5 euros per l’entrega.
El pagament de les comandes es pot fer al comptat o mitjançant targeta en el moment de l’entrega.
Els lliuraments de les comandes es fan els dijous i divendres. Per a altres dies, també ens ho podeu consultar a través de la web o del telèfon de contacte.
A la botiga de Cal Cisco disposem de molts altres productes que us podem oferir. A la pàgina web us presentem les nostres especialitats incloent preus, pesos i presentacions. Qualsevol altre informació que desitgeu de la resta de productes, podeu demanar-la a través del correu electrònic. Podeu trobar-hi: carn de vedella, carn de porc, pollastre, ànec, conill, ous, embotits i formatges

Telèfon

93 899 50 28

677 80 45 03

Correu electrònic

calcisco@calcisco.cat

Ubicació

C/ Major, 26

08775 Torrelavit